Consultare publica – Politica Energetica

Details
Date:

March 29

Time:

06:00 pm - 08:00 pm

Website:
Event Website
Organizer

Europuls - Centrul de Expertiza Europeana

Website: Organizer's Website
Venue

European Parliament

Brussels

Brussels, Belgium, 1047

Europuls are plăcerea de a va invita la o nouă consultare publică pe tema “Politica energetică în contextul Preşedinției României la Consiliul UE în 2019″, care va avea loc în data de de 29 martie în intervalul orar 18:00-20:00 la sediul Parlamentului European, sala 6Q1. Inscrierile pentru cei fara acces incep la ora 17:30.

Evenimentul face parte dintr-o serie de consultări inițiate de Europuls si Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, cu sprijinul Reprezentanței Permanente a României la UE cu scopul de a invita românii din instituțiile europene să contribuie la identificarea şi formularea unor potențiale priorități ale României în timpul Presedintiei la Consiliul UE din 2019.

În contextul marilor dezbateri actuale asupra viitorului Europei, Europuls consideră că România poate folosi momentul Președinției Consiliului din 2019 pentru a promova domeniul energetic ca prioritate. Desăvârșirea Uniunii Energetice, tranziția către energia verde și regenerabilă, consumatorul vulnerabil, sărăcia energetică, crearea de dinamici între strategiile de dezvoltare, economia circulară și inovația tehnologică în sectorul energetic pot fi doar câteva dintre componentele acestei priorități.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Enel România.

Speram că veti putea fi alături de noi si vă rugam să confirmati
participarea până pe cel târziu 23 martie (precizând tipul si nr. actului de identitate, data nasterii si naționalitatea) către Mihaela Popa (mihaela.popa@europuls.ro) sau Tana Foarfă (tana.foarfa@europuls.ro)